Kampioenschapsclubmatch (KCM) 2024 GEANNULEERD

Kampioenschapsclubmatch (KCM) 2024 GEANNULEERD

door
691 691 mensen hebben dit evenement bekeken.

Op zondag 21 april wordt de kampioenschapsclubmatch van de SHKN gehouden.Inschrijven en aanmelden

Leden krijgen korting op het inschrijfgeld. Voor inschrijvingen na 15 maart wordt een extra bijdrage gerekend.
Behalve het inschrijfgeld kunt u ook wat prijzengeld overmaken, wat we gebruiken om mooie prijzen aan te kopen. Uw naam wordt dan als dank ook vermeld.
In de week voor de kcm ontvangt u het deelnamenummer van de hond en algemene informatie over de dag.
Voor aanvang van de show ontvangt u nog eventuele informatie en een aandenken. U dient het entingboekje van uw hond(en) deze dag mee te brengen, deze zullen (steekproefsgewijs) gecontroleerd worden evenals het chipnummer.
U ontvangt aan het einde van de keuringen per e-mail het keurrapport van uw hond(en).

Spelregels voor een kcm

Voor een kampioenschapsclubmatch kunnen alle Siberian Husky’s worden ingeschreven, die in het bezit zijn van een officiële stamboom, ook van niet-leden.
Cryptorchide reuen (reuen waarbij één of beide teelballen niet zijn ingedaald), gecastreerde reuen en honden met een besmettelijke aandoening mogen niet meedoen. Sinds enige jaren is het wel toegestaan loopse teven aan te melden.
De honden kunnen in verschillende klassen ingeschreven worden, al naar gelang hun leeftijd. Op de dag van de show moet de desbetreffende leeftijd bereikt zijn. Veteranen, honden van 8 jaar en ouder mogen in de veteranenklas ingeschreven worden en
dingen daardoor ook mee naar de eretite: Beste van de Kampioensclubmatch. Een Siberian Husky kan er tot op hoge leeftijd goed uitzien en dus nog hoog scoren. (Zie KR v.d. RvB Artikel IV.16).
U kunt ervoor kiezen de veteraan in de ring bij de Jonge Honden in te schrijven. Bijvoorbeeld als hij heel oud is, of de reu gecastreerd is. Ze doen dan niet mee naar de Beste van de Dag, maar worden wel geplaatst. De prijs voor deze klasse is ook lager.
Honden die reeds kampioen zijn, kunnen in de kampioensklasse ingeschreven worden. Wel moet de eigenaar de papieren meesturen waaruit blijkt dat de desbetreffende hond kampioen is. Honden, die eigendom zijn van de fokker en tenminste 9 maanden oud, mogen in de fokkersklasse uitkomen. De koppelklasse is voor 2 honden (een reu en een teef, van dezelfde eigenaar) die heel veel op elkaar lijken en reeds ingeschreven zijn.

Gezondheids- en Welzijnswet voor Dieren (GWWD)

Als u met meerdere honden naar de show komt, worden volgens de Gezondheids- en Welzijnswet voor Dieren (GWWD) strikte voorwaarden gesteld aan het vervoer zoals het vervoermiddel, de hoeveelheid dieren per vervoermiddel en de gesteldheid van de dieren. Tevens kan sinds enige jaren door de bevoegde instanties bij een vervoer van meer dan 5 huisdieren binnen de Europese Unie, dus ook binnen Nederland, een recente (minder dan 24 uur oude) gezondheidsverklaring van een dierenarts worden gevraagd.
Honden in te matige conditie (b.v. ondervoed) of die niet in adequate behuizing worden aangevoerd, zullen niet tot de keuringen worden toegelaten.

februari

Inschrijving opent

15 maart

Inschrijfdeadline I

De haalbaarheid voor het organiseren van het evenement wordt beoordeeld.

2 april

Inschrijven worden gesloten

15 april / 16 april

Bevestigingen worden verstuurd

U ontvangt een e-mail met daarin algemene informatie en het deelnamenummer van uw hond(en)

21 april 09:45

U kunt u aanmelden bij de secretariaatstand

Zichtbaar aan de banners met het logo van de SHKN

21 april 10:15

Openingswoord

21 april 10:30

Start keuringen

Keurrapport wordt digitaal verzonden

Na afloop van de keuringen wordt het keurrapport digitaal verzonden

Data en tijden onder voorbehoud

Event registration closed.
 

Datum en tijd

21-04-2024 @ 10:30 aan
21-04-2024 @ 16:00
 

Einddatum registratie

02-04-2024

Share With Friends

Scroll naar boven