Jonge honden- & Veteranen dag (JHVD) – 2023

Siberian Husky Klub voor Nederland

Jonge honden- & Veteranen dag (JHVD) – 2023

955 955 mensen hebben dit evenement bekeken.

Zondag 17 September zal de jonge honden & Veteranen dag weer plaats vinden in combinatie met de Kampioenschapsclubmatch.

Het doel van de Jonge Honden dag is het bespreken van de ‘fokproducten’ (de jonge honden) van het afgelopen tijd. Hierbij wordt ook gekeken naar de ouderdieren. Elk nest wordt besproken met als doel enige hulp te bieden bij de fokkerij en de fokkerij te bevorderen.

De jonge honden die ingeschreven kunnen worden mogen niet jonger dan 3 maanden zijn. Zij moeten om deel te kunnen nemen ook de volledige entingen gehad hebben. De bovengrens van de jonge honden is 36 maanden. We gaan die jonge honden in vijf klassen beoordelen, al naar gelang hun leeftijd. Voor de Besten uit elke leeftijdsklasse* is er een prijs. Maar u ontvangt allemaal een aandenken aan deze dag!

Ook dit jaar willen we de Siberian Husky veteranen in het zonnetje zetten. Want een Siberian blijft tot op hoge leeftijd nog gezond en vitaal. Is uw hond dus 8 jaar of ouder, neem hem/haar dan ook mee voor een beoordeling. Ook gecastreerde reuen mogen hieraan meedoen.

Als keurmeester hebben we mevrouw Rita Liebrand bereid gevonden de honden te bespreken.

Inschrijfformulier: https://www.formdesk.com/Glastra/SHKN_JHVD_2023

Leden krijgen korting op het inschrijfgeld. Als u aanvinkt dat u lid bent, rekent de computer zelf het eindbedrag uit.
Snel inschrijven wordt beloond met een voordelige korting. Voor inschrijvingen na 7 augustus wordt een extra bijdrage gerekend.
Let op: er zijn twee inschrijfformulieren: één voor de KCM en één voor de JHD.
Behalve het inschrijfgeld kunt u ook wat prijzengeld overmaken, wat we gebruiken om mooie prijzen aan te kopen. Uw naam wordt dan als dank in de catalogus vermeld.
Voor aanvang van de show ontvangt u de benodigde papieren. U dient het entingboekje van uw hond(en) mee te brengen, deze zullen (steekproefsgewijs) gecontroleerd worden evenals het chipnummer.


Deze dag wordt gehouden bij de Utrechtse Rashonden vereniging, Manitobadreef 8, 3565 CH Utrecht.

Deelnemers kunnen zich vanaf 09:30 uur melden.


Event registration closed.
 

Datum en tijd

17-09-2023 @ 10:01
 

Einddatum registratie

31-08-2023

Share With Friends