Jonge honden- & Veteranen dag (JHVD) – 2023

Siberian Husky Klub voor Nederland

Jonge honden- & Veteranen dag (JHVD) – 2023

325 325 mensen hebben dit evenement bekeken.

Zondag 17 September zal de jonge honden & Veteranen dag weer plaats vinden in combinatie met de Kampioenschapsclubmatch.

Het doel van de Jonge Honden dag is het bespreken van de ‘fokproducten’ (de jonge honden) van het afgelopen tijd. Hierbij wordt ook gekeken naar de ouderdieren. Elk nest wordt besproken met als doel enige hulp te bieden bij de fokkerij en de fokkerij te bevorderen.

De jonge honden die ingeschreven kunnen worden mogen niet jonger dan 3 maanden zijn. Zij moeten om deel te kunnen nemen ook de volledige entingen gehad hebben. De bovengrens van de jonge honden is 36 maanden.

Ook dit jaar willen we de Siberian Husky veteranen in het zonnetje zetten. Want een Siberian blijft tot op hoge leeftijd nog gezond en vitaal. Is uw hond dus 8 jaar of ouder, neem hem/haar dan ook mee voor een beoordeling. Ook gecastreerde reuen mogen hieraan meedoen.

Als keurmeester hebben we mevrouw Rita Liebrand bereid gevonden de honden te bespreken.

Als lid van de SHKN heb je bij inschrijving recht op ledenkorting. Dit wordt automatisch verwerkt in het inschrijfformulier. Uiteraard staat het een ieder vrij om prijzengeld beschikbaar te stellen.

Deze dag wordt gehouden bij de Utrechtse Rashonden vereniging

Manitobadreef 8, 3565 CH Utrecht. Deelnemers kunnen zich vanaf 10:00 uur melden.

De informatie voor inschrijven volgt!!!

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement:

 

Datum en tijd

17-09-2023 @ 10:01

Share With Friends