Kampioenschapsclubmatch, Jonge Honden- & Veteranendag en Stamboomloze beoordelingen – 6 oktober 2024

Op zondag 6 oktober a.s. organiseert de SHKN haar jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch (KCM). Tegelijk met deze dag wordt ook de Jonge Honden- & Veteranendag (JHVD) georganiseerd. Dit jaar wordt er, vanwege ons jubileumjaar ook een Stamboomloze beoordeling georganiseerd. Ben jij erbij?

Kampioenschapsclubmatch (KCM)
Voor een kampioenschapsclubmatch kunnen alle Siberian Husky’s worden ingeschreven, die in het bezit zijn van een officiële stamboom, ook van niet-leden. De honden kunnen in verschillende klassen ingeschreven worden, al naar gelang hun leeftijd.
De honden worden door mevrouw Ineke Zwaartman- Pinster beoordeeld.

Jonge Honden- & Veteranendag (JHVD)
Het doel is natuurlijk als vanouds, ‘het bespreken van de “fokproducten”: de jonge honden van de afgelopen tijd.’ Hierbij wordt door de keurmeester, mevrouw Roel van Veen, natuurlijk ook gekeken naar de ouderdieren. Ieder nest wordt besproken en zo kan eventueel voor de toekomst tevens geadviseerd of geholpen worden bij de fokkerij om zodoende de fokkerij te bevorderen.
Zoals altijd kijken we ook dit jaar weer uit naar onze mooie veteranen. Zoals we allemaal weten en ook wel mogen ervaren blijft een Siberian Husky meestal tot op hoge leeftijd gezond en vitaal. Dus: is uw hond 8 jaar (of ouder) neem hem of haar mee en laat de honden beoordelen door de keurmeester.
* gecastreerde reuen zijn hier ook van harte welkom.

Stamboomloze beoordeling
Als kers op de taart willen we, tijdens dit jubileumjaar waarin we onze 55e bestaansjaar mogen vieren,  ook ruimte maken om de stamboomloze Husky’s een beoordeling te geven. Een beoordeling door de ogen van een keurmeester in spe die jouw hond beoordeelt op verschillende kenmerken.
Pak deze unieke kans om jouw mooie hond, zonder stamboom, voor te kunnen brengen. 

Meer informatie en aanmelden? www.shkn.nl

Scroll naar boven