Fokkers Overleg Verplaatst Naar 17 Dec

Vanwege de geringe respons, hebben we besloten dit fokkers overleg te verplaatsen naar 17 dec waarbij wij hopen dat er meer mensen een plekje in de agenda hebben op een zaterdagmiddag i.p.v. een doordeweekse avond.

na het fokkers overleg zal de nieuwjaarsborrel plaats vinden 

Verdere informatie over tijd en locatie volgt nog.

Met vriendelijke groet 
Het Bestuur 

Op Woensdag 12 Oktober 2022 nodigt  het bestuur van de Siberian Husky Klub voor Nederland u uit voor een fokkersoverleg. Het doel van zo’n overleg is om samen met fokkers, geïnteresseerden en het bestuur te kijken wat de SHKN voor de fokkers kan betekenen en op welke wijze fokkers en dekreu-eigenaren een bijdrage kunnen leveren aan het ras.

Locatie: Sport en Cultureel Centrum De Camp

Bosrand 15 – 17

3931 AP Woudenberg.

Aanvang 20:00 uur.

Verdere info volgt nog

Scroll naar boven