JHVD 2021 – uitschrijving

Op zaterdag 25 september a.s. organiseert de SHKN haar Jonge Honden & Veteranendag.

Het doel van de Jonge Hondendag is het bespreken van de ‘fokproducten’ (de jonge honden) van het afgelopen tijd. Hierbij wordt ook gekeken naar de ouderdieren. Elk nest wordt besproken met als doel enige hulp te bieden bij de fokkerij en de fokkerij te bevorderen.
De jonge honden die ingeschreven kunnen worden mogen niet jonger dan 3 maanden zijn. Zij moeten om deel te kunnen nemen ook de volledige entingen gehad hebben. De bovengrens van de jonge honden is 36 maanden.

Ook dit jaar willen we de Siberian Husky veteranen in het zonnetje zetten. Want een Siberian blijft tot op hoge leeftijd nog gezond en vitaal. Is uw hond dus 8 jaar of ouder, neem hem/haar dan ook mee voor een beoordeling. Ook gecastreerde reuen mogen hieraan meedoen.

Als keurmeester hebben we mevrouw Wilma Hell- Frijters bereid gevonden de honden te bespreken.

Per hond is het inschrijfgeld € 15,–. Als lid van de SHKN heb je bij inschrijving recht op ledenkorting. Dit wordt automatisch verwerkt in het inschrijfformulier. Uiteraard staat het een ieder vrij om prijzengeld beschikbaar te stellen.

Deze dag wordt gehouden in DogCenter te Kerkwijk (Zaltbommel).

 

ONLINE AANMELDEN: GA NAAR HET INSCRIJFFORMULIER

Scroll naar boven