JHVD 2021

Op zaterdag 25 september a.s. organiseert de SHKN haar Jonge Hondendag voor fokkers en leden van de SHKN (de fokker of de eigenaar van de ingeschreven hond moet lid zijn van de SHKN).
 
Het doel van de Jonge Hondendag is het bespreken van de ‘fokproducten’ (de jonge honden) van het afgelopen tijd. Hierbij wordt ook gekeken naar de ouderdieren. Elk nest wordt besproken met als doel enige hulp te bieden bij de fokkerij en de fokkerij te bevorderen.
 
Ook dit jaar willen we de Siberian Husky veteranen in het zonnetje zetten. Want een Siberian blijft tot op hoge leeftijd nog gezond en vitaal. Is uw hond dus 8 jaar of ouder, neem hem/haar dan ook mee voor een beoordeling. Ook gecastreerde reuen mogen hieraan meedoen.
 
Deze dag wordt gehouden in DogCenter te Kerkwijk (Zaltbommel).
 
Binnenkort komt er meer informatie beschikbaar en wordt het inschrijfformulier beschikbaar gesteld.
Scroll naar boven