KCM + JHVD 2020 afgelast

In Nederland, en daarbuiten, heerst nog altijd de onzekerheid vanwege het Covid19 ofwel Coronavirus. Dit alles zorgt voor veel onzekerheid voor organisatoren maar ook voor exposanten en leden.
Veel evenementen (shows) worden geannuleerd omdat vanwege onzekerheid of het niet kunnen handhaven van de maatregelen die opgelegd worden.

Eerder kondigde het bestuur helaas aan dat de KCM van mei geen doorgang kon vinden. Het bestuur heeft nu een volgende knoop door moeten hakken en dat gaat over de KCM en JHVD gepland voor 13 september a.s.
Het bestuur van de SHKN heeft besloten die KCM en JH&VD te moeten aflassen. De tijden zijn momenteel nog niet zo, dat we (ook met aanpassingen volgens het RIVM) veilig zo’n evenement kunnen organiseren op de beschikbare locatie. Het bestuur heeft dit doen besluiten vanwege de verwachte hoeveelheid personen, beschikbare faciliteiten en het voornaamste feit dat de vereniging, hoewel altijd gestreefd werd naar een buitenactiviteit, het risico niet kan lopen, mede door de ongemakken voor exposanten, dat de keuringen binnen plaats moeten vinden. Het bestuur hoopt dat de leden (en exposanten) begrip hebben voor dit besluit.

In 2021 gaan we weer met volle overgave zowel een KCM als een JH&VD organiseren.
We houden u op de hoogte.

Scroll naar boven