Coronavirus treft ook de activiteiten van de SHKN

Helaas heeft het bestuur moeten besluiten om de komende Kampioenschapsclubmatch, welke gepland stond voor 17 mei a.s., niet door te laten gaan.

Gezien de huidige omstandigheden van het COVID19 virus was het onzeker of de gepland datum doorgang kon vinden. Uit voorzorg is daarom besloten, zeker gezien de voorbereidingen die bemoeilijkt worden, om deze activiteit te verplaatsen naar zondag 13 september 2020. Dit is dezelfde datum die reeds gepland staat voor de Jonge Honden en Veterandendag.

 

Gezien de omstandigheden heeft het bestuur de geplande ledenvergadering van begin juni uitgesteld. Wanneer meer duidelijkheid is over de maatregelen die de regering en de Raad van Beheer voorschrijven, zal een nieuwe datum gepland worden.

Scroll naar boven