Lezing ‘Herpes in de fokkerij’

Drs Martine Carrière-Bothof is een van de dierenartsen die de SHKN bijstaan bij diergeneeskundige vragen en is mede-eigenaar van Sterkliniek Ermelo. Haar interesse in voortplanting bij honden is de reden dat wij haar hebben gevraagd om een lezing te verzorgen over

Herpes in de Fokkerij. Hoe kan je herpes voorkomen, hoe bescherm je de reu, teef en pups. Wat is de reden dat teven leeg kunnen blijven bij een herpesbesmetting, enzovoort… Er is tijd ingepland om eventuele vragen te beantwoorden en we hopen op een interactieve lezing

Martine is afgestudeerd in 1986 en de internist bij uitstek in de
sterkliniek Ermelo. Zij heeft een brede belangstelling, maar de meeste interesse gaat uit naar de fertiliteitsbegeleiding, kennelbegeleiding en de zorg voor het pasgeboren dier. Daarnaast heeft ze zich toegelegd op de diagnostische beeldvorming (echografie, endoscopie). De laatste jaren is zij chef de clinique en coacht ze de jongere collega’s en de studenten van de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. Zij neemt ook plaats in een vakjury op het Nationale Congres voor Dierenartsen en geeft ook leiding aan de Technische Commissie van de Sterkliniek Dierenartsen.

Kosten
De bijdrage in de kosten is voor niet-leden EUR 5,- p.p. incl
koffie/thee.

Aanmelden
Graag ontvangt de SHKN vóór 12 juni a.s. uw aanmelding (incl. aantal
personen) op natalie@shkn.nl

Scroll naar boven