KCM belangrijke mededeling!

Op zondag 29 april 2018 wordt de kampioenschapsclubmatch van de SHKN gehouden. Hiervoor hadden wij dhr. Rudi Hardtmann en Elmar Sistermann uitgenodigd. Mede door een lager deelnemersaantal dan voorgaande jaren heeft de organisatie contact gehad met beide keurmeesters. Dhr. Sistermann heeft aangegeven nog niet in staat te zijn de taken van keurmeester uit te voeren. Het overlijden van zijn vrouw staat hem nog te dicht bij. Hij heeft gevraagd of dhr. Hardtmann zijn honden, de teven, zou kunnen overnemen. Dhr. Hardtmann heeft aangegeven deze honden voor hem te willen keuren.
Wij zijn blij met de steun van dhr. Hardtmann en wensen dhr. Sistermann sterkte.
Heeft u zich voor de KCM ingeschreven met een teef? Dan heeft u de mogelijkheid, tot 22 april, deze inschrijving te wijzigen. Indien u dit wilt, kunt u mailen naar evenementen@shkn.nl.

Scroll naar boven