SN 2018 | 01

[vc_row][vc_column width=”2/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_wp_text]De nieuwste editie, SN 2018-1, zal binnen enkele dagen weer op de deurmat vallen.
Zoals vele al gemerkt hebben is de deurmat eind december / begin januari vrij gebleven van de Siberian ieuws. Het bestuur had besloten, door meerdere omstandigheden, dat het niet rendabel was deze editie nog te versturen waardoor ook de deadline van de nieuwste editie in gevaar zou komen. Een ieder is hiervan eerder al per nieuwsbrief van op de hoogte gesteld.
Gelukkig breekt nu het moment aan van deze eerste editie van 2018. Een editie met daarin o.a.

 • een terugkijk op het jaar 2017,
 • de evenementenkalender,
 • de uitnodiging voor de Kampioenschapsclubmatch 2018 op 29 april,
 • en natuurlijk leuke, mooie en interessante verhalen w.o.
  • Help mijn hond stinkt!
  • Canitrailen,
  • Hoesten bij hond en kat,
  • Fokken: bedenk dan…

[/vc_wp_text][vc_wp_text title=”Nog even wachten en het clubblad zal bij jou op de deurmat vallen”][/vc_wp_text][stm_countdown countdown=”2018-03-31 18:00″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4010″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_wp_text title=”HELP !!!”]Wil jij helpen om voortaan het clubblad tijdig uit te brengen? Jouw hulp wordt met open armen aanvaard. Neem snel contact op met de redactie of secretaris en help de vereniging !!![/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven