KCM inschrijven mogelijk

[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Op zondag 29 april 2018 wordt de kampioenschapsclubmatch van de SHKN gehouden.

U kunt online inschrijven via de website. Volg de aanwijzingen op het formulier. U ontvangt direct na insturen van het online formulier per e-mail een bevestiging ter controle. Heeft u nog geen internet, dan kunt u het inschrijfformulier bij mij aanvragen en per post retour sturen.

Leden krijgen 10 % korting op het inschrijfgeld. Als u aanvinkt dat u lid bent, rekent de computer zelf het eindbedrag uit.

Inschrijven is nog mogelijk t/m 17 april 2018. Zorg dat je op tijd bent !!!

[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][stm_countdown countdown=”2018-04-20 23:00″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”juicy_pink”][vc_wp_text]

Klik op onderstaand evenement voor meer informatie en inschrijven

[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][stm_events category=”kcm” posts_per_page=”1″ posts_per_row=”1″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven