Gratis de Siberian Husky Klub voor Nederland sponsoren

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De SHKN is sinds kort aangesloten bij sponsorkliks.com Deze partij maakt het mogelijk voor mensen om hun vereniging of stichting een warm hart toe te dragen.
Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com of naar de website van de SHKN en klik daar onderaan de pagina op Sponsorkliks – Steun de SHKN. Op deze manier ontvangst de SHKN per bestelling een commissie zonder dat de prijs voor de consument veranderd. Dus een scherpe prijs op internet en de SHKN een extraatje geven, het kost u dus niets extra, dat is voor iedereen een win-win situatie
O.a. Bol.com, Coolblue, Zalando, Wehkamp, Thuisbezorgd.nl, Independer, Couverts, en nog vele andere zijn als webwinkel of organisatie aangesloten.
Lekker uit eten bij meer dan 4.500 restaurant waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!
Wij hopen dat wij samen een mooie sponsoring kunnen waarmaken.[/vc_column_text][vc_btn title=”Plaats uw bestelling via deze pagina en u helpt de SHKN” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”stm-shopping-cart8″ button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sponsorkliks.com%2Fproducts%2Fshops.php%3Fclub%3D7297|||”][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven