Nieuwe website online

Enkele jaren geleden heeft de SHKN een website laten maken die vooral informatief voor leden en geïnteresseerden in het ras moest zijn.  Medio 2016 vond het bestuur dat de website niet meer voldeed aan de informatievoorziening, te omslachtig was in gebruik en ook in het beheer niet wenselijk was.
Eind 2016 heeft het bestuur de handen ineen geslagen en een opzet gemaakt voor een nieuwe, duidelijke en informatieve website.
Nu een nieuwe website ontwikkelen een hele kluif aan tijd, energie en de bijbehorende ergernissen kost is de website op een punt gekomen dat wij deze graag willen publiceren. Mede door de aanstaande Jonge Hondendag op 23 april was dit voor het bestuur de stok achter de deur om vaart te maken met de laatste puntjes op de “i”.
De website zal de komende periode aangevuld worden met informatie die uitgewerkt wordt in bredere vorm, fotomateriaal, medische gegevens, showuitslagen, fokinformatie e.d. Heeft u zelf nog onderwerpen waarvan u vind dat deze niet mogen ontbreken op de website? Dan horen wij dit graag en zullen wij dit in het bestuur meenemen.
Mede namens het bestuur
Carel Glastra

Scroll naar boven