JHVD 2017

JHVD 2017

  • april 23 - juni 2, 2020
  • 09:15
  • Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk

Op zondag 23 april a.s. organiseert de SHKN haar jaarlijkse Jonge Hondendag voor fokkers en leden van de SHKN (de fokker of de eigenaar van de ingeschreven hond moet lid zijn van de SHKN). Deze dag wordt gehouden in DogCenter te Kerkwijk (Zaltbommel).

Het doel van de Jonge Hondendag is het bespreken van de ‘fokproducten’ (de jonge honden) van het afgelopen jaar. Hierbij wordt ook gekeken naar de ouderdieren. Elk nest wordt besproken met als doel enige hulp te bieden bij de fokkerij en de fokkerij in de goede richting te bevorderen. Daarom willen we graag dat elke fokker iets vertelt over de combinatie; en waarom hij/zij heeft gekozen om een nest te fokken uit die betreffende ouderdieren. Graag ontvangen wij een korte samenvatting van deze achterliggende informatie voor 20 april zodat op de dag zelf een goed doordachte en geformuleerde fokmotivatie aan de aanwezigen gepresenteerd kan worden.

Dit jaar willen wij ook de Siberian Husky veteranen in het zonnetje zetten. Want een Siberian Husky kan tot op hoge leeftijd nog gezond en vitaal blijven. Is uw hond dus 8 jaar of ouder, neem hem dan ook mee voor een beoordeling. Ook gecastreerde reuen mogen hieraan meedoen.

De jonge honden die ingeschreven kunnen worden mogen niet jonger dan 3 maanden zijn. Zij moeten om deel te kunnen nemen ook de volledige entingen gehad hebben.

Entingsboekjes meenemen! Bij uw aanmelding zal het boekje worden gecontroleerd.
De bovengrens van de jonge honden is 24 maanden. Ook zal in de loop van de dag het chipnummer bij de honden worden gecontroleerd.

Het inschrijfgeld is € 12,50 per hond. Voor de aanwezige ouders en/of grootouders hoeft u niet te betalen. Wel als u met die hond meedoet in de veteranenklasse natuurlijk. De sluitingsdatum is 17 april a.s.

Wij verzoeken u om organisatorische redenen zo spoedig mogelijk in te schrijven, zodat we genoeg presentjes e.d. kunnen bestellen. Dat kan via het inschrijfformulier dat op de SHKN-site staat: www.shkn.nl. Indien u geen internet heeft, kunt u bij mij een papieren  inschrijfformulier aanvragen. Het inschrijfgeld moet direct overgemaakt worden. Na betaling is uw inschrijving defenitief. Indien er -door omstandigheden- op de dag zelf betaald moet worden, komt er een bedrag van € 2,50 administratiekosten bij.

Als keurmeester hebben we mevrouw Ineke Groen-Brinks bereid gevonden de honden te bespreken. De keuringen vinden bij goed weer buiten plaats. Als het weer dat niet toelaat, kunnen we een binnenhal gebruiken.

Voor de keuring wordt in de ring een ringtraining demonstratie/informatie gegeven over het hoe en waarom van het goed voorbrengen van uw hond bij een tentoonstelling. Laat even weten, of u daaraan wilt meedoen.

Het bestuur is met een SHKN informatiestand de hele dag aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Tevens zijn er ook een aantal (verkoop)standhouders.

Vanaf 09:15 uur bent u welkom op het terrein. De koffie/thee staat dan klaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en waar uw stake-out gezet kan worden.

Er bestaat ook de mogelijkheid om te overnachten. Eigen tent of caravan meenemen!
U moet dit zelf met DogCenter regelen.

 

De keuringen beginnen om 10:30 uur!

Tot zondag 23 april, namens het bestuur van de SHKN,

 

Adry Voorbach

 

Adres DogCenter:

Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk, gemeente Zaltbommel
Telefoon: 0418-514.551 of 06-53.77.20.75. Website: www.dogcenter.nl

Routebeschijving:

Zaltbommel ligt aan de A-2 tussen Utrecht en ’s Hertogenbosch.
Neem de afslag Zaltbommel (afslag 17) en rij richting Zaltbommel de N322 op.
Volg dan de borden Kerkwijk, blijf op de N322.
Bij de rotonde gaat u linksaf, de Molenveldweg op.
Neem dan de eerste straat rechts, dat is de Jan Stuversdreef.
De tweede boerderij aan uw rechterhand is het Dogcenter!
Recht achter de gebouwen ligt het veld, waar u de auto kunt parkeren.

Aanmelden

Middels dit formulier kunnen jonge honden en veteranen ingeschreven worden.
Heeft u vragen over uw aanmelding? Neem dan contact op met het secretariaat.